“Подай ръка” на “Българската Коледа”

За втора поредна година инициативата „Подай ръка“ събира популярни личности в подкрепа на благотворителна кауза. На 11 декември 2021г. MegaXtreme Bowling (част от портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП) ще отвори вратите на всичките си четири зали в подкрепа на „Българската Коледа“, като всички приходи от изиграни боулниг игри ще бъдат дарени за каузата. 19-ото издание на „Българската Коледа“ ще бъде насочено в помощ на спешната педиатрия и интензивното лечение на децата в критично здравословно състояние. „Българската Коледа“ си поставя амбициозната цел да осигури за отделенията по реанимация и интензивно лечение на деца апаратура за диагностика, лечение и мониториране на жизненоважните параметри на крехкия детски организъм.

В подкрепа на каузата боулинг ще играят олимпийските легенди Мария Гроздева и Йордан Йовчев, вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова, бившият национален състезател по волейбол Евгени Иванов. Част от инициативата „Подай ръка“ са телевизионните водещи Натали Трифонова, Елена Яръмова, Валери Генов и радиоводещият Генчо Генчев, познат на слушателите като Инспектор N-Joy. На пистите за боулинг ще бъде и очарователната Славена Вътова. Тази година двама водещи лекари също ще се включат в събитието – д-р Благомир Здравков, директор на Специализираната болница за активно лечение по детски болести “Проф. Иван Митев” и доц. д-р Александър Оскар, началник на Клиниката по очни болести на Александровска болница.

Инициативата „Подай ръка“ се осъществява за втора поредна година в партньорство с Българската боулинг федерация и с медийната подкрепа на bTV Media Group. Някои от най-изявените български състезатели по боулинг, сред които Марина Стефанова и Диан Динев, ще покажат своите умения, но не за да спечелят поредно отличие. Инициативата няма състезателен характер и в нея може да се включи всеки. Участниците трябва да представят „зелен сертификат“, съобразно актуалните противоепидемични мерки срещу разпространението на COVID-19.

Благотворително ще може да се играе в следните боулинг зали:

  • MegaXtreme Bowling, кв. „Студентски град“, ул. „Акад. Стефан Младенов“ №3
  • MegaXtreme Bowling, SkyCity Mall, кв. „Гео Милев“, ул. „Коста Лулчев“ 52
  • MegaXtreme Bowling, ж.к. „Люлин“ 6, бул.“ Джавахарлал Неру“ (до Silver Център)
  • MegaXtreme Bowling, гр. Перник, ул. „Юрий Гагарин“ №52, ФАНТАСТИКО, ет. 2

  За записване: info@mega-xtreme.com

  Такса за участие: 25лв. на участник за 1 час игра

  Може да се заяви предварително участие за следните часове:

  • 10:00 – 12:00ч.
  • 12:00 – 14:00ч.
  • 14:00 – 16:00ч.
  • 16:00 – 18:00ч.

След 18:00ч. отново всички приходи от боулинг игри ще бъдат дарени за каузата на „Българската Коледа“.

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.