Отваряме нова ултрамодерна боулинг зала в Перник

Съвсем скоро MegaXtreme Bowling ще отвори своята най-нова зала в търговско-развлекателния комплекс ФАНТАСТИКО в град Перник. Началото на новото боулинг приключение ще бъде на 26 август от 10:00ч.

MegaXtreme отдавна е на картата на международните боулинг турнири заради висококачественото си оборудване, а тази зала ще надхвърли очакванията с най-съвременната и професионална техника от лидерите в бранша QubicaAMF. Иновативната система HyperBowling прави играта на боулинг по-забавна и интерактивна от всякога, като позволява на посетителите сами да модифицират правила, да добавят мини игри към основната игра и дори да поставят лицата си към екранните анимации. MegaXtreme Bowling в гр. Перник ще бъде уникално място за забавления с приятели, перфектен вариант за партита за рожден ден или тиймбилдинг. За малки и големи в залата ще има различни видео игри и билярд, които ще се комбинират с богат избор от различни напитки за всеки вкус.

За откриването в залата са подготвени много изненади и забавления! Ще има демонстрации по боулинг, а цените ще са повече от гостоприемни. На 26 и 27 август една боулинг игра ще струва 1 лв., 1 час билярд също ще е само 1 лв., а един час Hyper Bowling ще донесе страхотни емоции срещу цена от 10 лв. В първите два дни ще има и томбола, от която клиентите могат да спечелят ваучер за боулинг игри на стойност 20 лв.

MegaXtreme Bowling е част от портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП. В София компанията има три боулинг зали, които са домакин на републикански и международни турнири, както и на благотворителни спортни инициативи.

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.