Огромен интерес към „Подай ръка”

С огромен интерес започна записването за участие в благотворителния боулинг турнир „Подай ръка“. Над 80 корпоративни отбора заявиха желание да се включат в инициативата още в първата седмица за регистрация. За броени дни всички писти в залата в JoyStation в кв. „Студентски град“ се запълниха за първата дата от турнира – 2 декември. Корпоративните отбори, които все още не са се регистрирали, имат шанс да се запишат за втория ден от турнира – 3 декември и да играят благотворително. Те могат да заявят участие до 24 ноември на e-mail: mimi.stanoeva@mega-xtreme.com.

За първи път събитието ще има състезателен характер, като най-добрите корпоративни отбори, които ще играят в боулинг залата в JoyStation на 2 и 3 декември, ще бъдат наградени. Официален старт на събитието ще бъде даден на 2 декември в 10:00 ч. Първи на пистите на JoyStation ще излязат олимпийската легенда Мария Гроздева, един от най-успешните волейболисти Евгени Иванов, певицата Керана и актьорът Филип Буков. В инициативата участват телевизионните водещи на bTV Натали Трифонова и Валери Генов, както и един от гласовете на bTV Radio – Надежда Василева.

За четвърта поредна година MegaXtreme Bowling (част от ФАНТАСТИКО ГРУП) е домакин на благотворителната инициатива „Подай ръка“. Тази година боулинг залите от веригата ще отворят вратите си в подкрепа на „Федерация адаптирана физическа активност България “ (ФАФА България), която помага на деца и младежи с интелектуални затруднения да постигат спортни успехи в международни състезания.

Освен корпоративните отбори, на 2 и 3 декември всеки, който искада подкрепи каузата, може да го направи във всяка от залите MegaXtreme Bowling. Всички приходи от изиграни боулинг игри в двата дни от турнира ще бъдат дарени за каузата. Ето и вариантите за участие:

♦ Стандартни игри по актуалния ценоразпис в MegaXtreme Bowling;

♦ Специална игра „Подай ръка“ на цена от 10 лв./човек за една игра;

♦ Корпоративен “Отбор на доброто” с 4-има състезатели – 300лв. на отбор.

Очакваме ви!

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.