Mega Xtreme Sofia Open 2024

Скъпи приятели и поддръжници на Balkans Challenge и Sofia International Open, искаме да споделим с вас следното съобщение за нашето ново събитие, Mega Xtreme Sofia Open!

Имаме удоволствието да ви съобщим официално, че следващият турнир по боулинг ще се проведе между 28 септември и 6 октомври 2024 г., както всяка година, в боулинг център Joy Station в София България,

Това ще бъде ново сателитно EBT събитие и скоро ще отворим регистрацията през платформата Bowlzone.

На този етап бихме искали да изясним, че като независими организатори на боулинг турнири, с голяма любов към боулинг спорта, ние винаги се опитваме да намерим най-добрия начин да популяризираме спорта и да помогнем на боулинг играчите да се подобрят. Вече почти 2 десетилетия организираме две много успешни събития (Balkan Challenge и Sofia International).

В същото време, както може би знаете, ние успешно управляваме в София, България, 4 боулинг центъра, под веригата Mega Xtreme Centres. Всички центрове използват най-съвременно оборудване от QubicaAMF САЩ и SIVISSIDIS Гърция.

Ежедневните нужди в нашите боулинг операции и голямото търсене на нашите клиенти за групови и корпоративни резервации за боулинг ни принуждават да променим датите, които използвахме за организиране на международни боулинг турнири. Така че от днес планираме да организираме само един международен турнир в Joy Station center, Mega Xtreme Sofia Open!

Може да започнете да планирате пътуването си до София през септември-октомври 2024 г. и ще се радваме да ви приемем отново на още едно успешно събитие! За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез имейл на tournaments@mega-xtreme.com

Освен това, за международните играчи, които са запознати с нашия турнирен партньор, Sivissidis Bros SA от Гърция, те също могат да се свържат директно с компанията Sivissidis, www.sivissidis.gr и г-н Tassos Sivissidis на неговия имейл tassos@sivissidis.gr

Joy Station center, Fantastico Group и Sivissidis company ще продължат да подкрепят боулинг спорта, както го правят вече толкова много години, и се надяваме да се видим скоро на следващото ни събитие!

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.