19 000лв. в подкрепа на сдружение “Конна терапия” от инициативата “Подай ръка”

19 000 лв. събра благотворителната инициатива „Подай ръка“ в подкрепа на сдружение „Конна терапия“, което помага на деца със специални потребности да живеят по-щастливо и пълноценно. Средствата са от всички изиграни боуилнг игри през целия уикенд в залите от веригата MegaXtreme Bowling (собственост на ФАНТАСТИКО ГРУП), както и от лични дарения, направени по време на събитието.

Боулинг в подкрепа на каузата играха олимпийската легенда Мария Гроздева, един от най-успешните български волейболисти Евгени Иванов, актьорите Диляна Попова и Филип Буков, телевизионните водещи на bTV Натали Трифонова, Валери Генов, Илия Илиев, както и един от гласовете на bTV Radio – Надежда Василева. За трета поредна година каузата подкрепиха Славена Вътова, както и състезатели по боулинг от различни възрасти. В залите на MegaXtreme Bowling дойдоха представители на сдружение „Конна терапия“, доброволци, родители, деца, лекари.

Основателят на Сдружението Веселина Фелдман приветства всички присъстващи при откриването на събитието и благодари за подкрепата. Веселина е психолог и специалист по терапия с коне. Тя провежда терапия с коне за деца със специфични нужди – с двигателни, поведенчески, когнитивни, емоционални, социални и други затруднения. Най-приоритетна цел за организацията е да бъде построен дом за терапевтичните коне.

Инициативата „Подай ръка“ се осъществява за трета поредна година в партньорство с Българската боулинг федерация и с медийната подкрепа на bTV Media Group.

„Благодарим на всички, които подкрепиха „Подай ръка“! Благодарим на bTV Media Group, Българската боулинг федерация, популярните личности, които бяха на пистите и на всеки един, отделил от личното си време, за да помогне!“, заяви Диана Йорданова от ФАНТАСТИКО ГРУП. 

А всеки, който не е успял да се включи в инициативата, но желае да подкрепи сдружение “Конна Терапия”, може да го направи и с дарение по банковата сметка на Сдружението:

Банка: ДСК Банк

IBAN: BG40STSA93000022393469

BIC: STSABGSF

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.