Готов ли си за една дръзка и различна игра?

Две от нашите боулинг зали – MegaXtreme SkyCity Mall и MegaXtreme Joy Station са част от първия глобален боулинг турнир, който започна на 01.03. В него могат да вземат участие играчи с всякакъв опит, като всичко, което трябва да направите, е да свалите мобилното приложение на Lanetalk от App Store (iOS) или Google Play (Android) и да се регистрирате за участие. Няма такса за регистрация в турнира.

В приложението може да проследите натрупаните точки, да наблюдавате статуса на приятелите ви, които също са се включили в турнира, а също така може да следите резултатите на живо от всеки боулинг център в света, регистриран в приложението.

Необходимо е да завършите 2 игри. Резултатът ви от тях ще бъде проследен и показан в приложението, в секция „Play“. Позицията ви в класацията ще бъде актуализирана по време на играта въз основа на вашето представяне. По всяко време ще можете да следите резултатите и на останалите играчи.

След приключване на първия опит ще видите класацията. Ако искате да опитате още веднъж, просто натиснете бутона „Play again“.

Графикът на провеждане на турнира е следният:

01.03-14.03. – Квалификации  

15.03 -28.03. – Четвъртфинали  

29.03-4.04. – Полуфинали  

17.04. – ГРАНД ФИНАЛ

Основни изисквания за играчите:

  • За да участвате, трябва да сте навършили 18 години.
  • Всички игри трябва да са направени в боулинг зала, която е регистрирана в турнира.

Свали приложението или се регистрирай на www.pba.com/rumble.

Очакваме ви!

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.