Игри

MegaXtreme Bowling гарантира вълнуващо изживяване с най-новите боулинг технологии, което ще ви накара да се връщате! Нашите зали за боулинг предлагат много повече от стандартната игра на боулинг с 10 рамки!

Добре дошли в новото измерение на боулинга!

HyperBowling*

*Иновативната HyperBowling система е налична само в Mega Xtreme в SkyCity Mall

Забавна игра за всеки боулинг ентусиаст и перфектно въведение в HyperBowling-a. Уцели цветните мишени по преградите, за да умножиш резултата си. Може и да звучи лесно, но с всяко ниво играта става все по-трудна!

За тези, които търсят сериозно предизвикателство! Цветните мишени се движат и променят размера си след всеки удар. По-високото ниво на сложност гарантира вълнуващо съревнование!

За групи, партита и тиймбилдинги! Тази стратегическа игра протича различно всеки път, като отборите “завладяват” територия по пистата. Всеки удар е опит за оцветяване на част от преградата и “блокиране” на противниковата територия.

Непредвидима игра с променящи се мишени! Целта отново е да бъдат уцелени различни цветове с цел умножаване на резултата, но този път се изисква комбинация от умения и късмет. Хвърляй бързо – след секунди цветът ще е друг!

Mad Games*

*Налични в Joy Station и SkyCity Mall

Влез в състезание по стрелба с лък и стани герой в кралството си! След игра поискай мишената си от рецепцията, за да видиш колко близо си до десетката!

Удар след удар, разраствай кралството си и унищожи крепостта на противника си! Снарядът и мощността ти зависи изцяло от умението ти на боулинг. След края на играта замъкът ти остава за теб!

Създай свой собствен луд герой само с 5 удара! Играй докато завършиш външния вид на героя си и после си го занеси у дома!

Създай най-якото чудовище само с 5 удара! Всяко хвърляне ти носи точки, които го променят и доукрасяват, а после можеш да си го занесеш у дома!

Classic Games*

*Налични в Joy Station и SkyCity Mall

Познатата ни игра на боулинг наобратно – играчът с най-малко точки печели! Вкарай топката в канала от първия удар и получи страйк! Ако на втори удар нямаш повалени кегли – това е спеър! Ако във всеки фрейм се целиш само в кегли 7 и 10, може да получиш най-добрия възможен резултат – 20!

Ако класическите страйкове са ти трудни, можеш да си улесниш играта! Ако събориш 7, 8 или 9 кегли, това може да е страйк, като цифрата може да е различна между играчите. Максималният резултат е 300.

Ускори играта и окуражи приятеля си, като му присъдиш страйк за третия, шестия и деветия фрейм! Това са фреймовете по подразбиране, но на рецепция можеш да избереш които и да е други. Максималният резултат е 300.

Всеки успешен удар ти носи допълнителна карта! Когато ръката ти е пълна можеш да се отървеш от някоя карта. На края на боулинг играта системата изчислява печелившата ръка.

Skill Games*

*Налични в Joy Station и SkyCity Mall

Ако свалиш четен брой кегли, това е страйк. Ако свалиш нечетен брой или вкараш топката в канала, това е спеър. Имаш един удар на фрейм, а максималният резултат е 300.

Събори четен брой кегли без да отбележиш страйк! Ако свалиш нечетен брой кегли, направиш страйк или вкараш топката в канала, не получаваш точки. Имаш един удар на фрейм, а максималният резултат е 80.

Събори колкото се може повече кегли без първата! Ако успееш при първи удар, това е страйк, а при второ е спеър. Ако на първи удар уцелиш първата кегла, фреймът приключва с резултат от 0. Максималният резултат е 300.

Целта е да събориш нечетен брой кегли и да избегнеш страйк! Ако събориш четен брой кегли, направиш страйк или вкараш топката в канала, резултатът за фрейма е 0. Имаш един удар на фрейм, а максималният резултат е 90.

Целта е да удариш първа кегла без да отбележиш страйк! Ако събориш 7, 6, 5 или 4 кегли, получаваш бонус, който закръгля резултата ти на 10. Ако не уцелиш първа кегла или отбележиш реален страйк, не получаваш точки. Имаш един удар на фрейм, а максималният резултат е 100.

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.