Събития

Празнувайте специалните си поводи при нас или се включете в нашите състезания!

Рождени дни и тиймбилдинг

Mega Xtreme Bowling организира партита и рождени дни за малки и големи, както и тийм билдинг активности!

Заповядайте при нас, за да се забавляваме заедно – на уникално място с уникални развлечения за деца и възрастни. Нека заедно организираме едно незабравимо изкарване – за рожден ден, друг специален повод – личен или корпоративен или просто среща с колеги и приятели.

Ние Ви предлагаме:

1. Богат избор на забавления и игри – боулинг, билярд, дартс, джаги, електронни игри и симулатори;

2. Възможност за осигуряване на зона специално за вас и вашите гости;

3. Богат асортимент на храни, напитки, кетъринг и др.

Виж нашето кетъринг меню Виж предложенията ни за детски рожден ден

Турнири

Нашите боулинг център Mega Xtreme Joy Station ежегодно е домакин на редица национални, европейски и международни състезания. Разположението на центъра в Студентски град, както и разнообразието от услуги, които предлага го правят перфектното място за боулинг турнири – градина, ресторант, както и разбира се  американско боулинг оборудване № 1 в света, AMF.

Свържете се с нас

Success/Error Message Goes Here

С отбелязване на полето „Съгласен/на съм“ декларирам, че предоставям изричното си съгласие „ФАНТАСТИКО ГРУП“ ООД да съхранява, използва, обработва и трансферира личните ми данни за целите на предоставяне на услуги, свързани с изпращането на рекламни материали, новини и друга подобна информация относно кампании, томболи игри и други подобни, която да се изпраща на посочения от мен електронен адрес или да ми бъде съобщавана по телефон. Съгласен/на съм личните ми данни да се използват за целите на директния маркетинг на продукти, кампании и други подобни активности на „ФАНТАСТИКО ГРУП“ ООД.

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.