За нас

Боулинг, електронни игри, неповторими преживявания

Боулинг MegaXtreme

Дългогодишна страст към боулинга

През 2003 г. един малък екип, сплотен от общата страст към боулинга, поставя началото на марката "MegaXtreme" и първата зала от веригата в Студентски град, София. Поставено е и началото на дългогодишното ни партньорство с QubicaAMF – американски иноватор в областта на боулинг технологиите. Висококласното оборудване в залите ни вдига летвата в спорта и поставя "MegaXtreme" на картата на международните боулинг турнири.

За няколко години "MegaXtreme" се превръща в най-успешната верига боулинг зали в България. Втора, трета и четвърта локация отварят съответно в Люлин, Sky City Mall в кв. Гео Милев и Перник!

Десет години след началото на бранда, през 2013 г. в клуб “Joy Station” в Студентски град отваря обновена най-голямата за времето си боулинг зала в България с 20 писти. Именно тази зала се превръща в организатор и домакин на Sofia International Open – турнир от официалния календар на международната боулинг федерация WTBA с награден фонд 55 000 евро.

В комплекс “Joy Station” можете да намерите и първия в страната професионален боулинг магазин Pro-Shop, където да се консултирате и да закупите пълно професионално оборудване за боулинг, както и аксесоари за билярд и дартс – кегли, топки, щеки, стрели, облекло и други. Магазинът разполага и с работилница със специални машини за “дрилинг” на топките за боулинг, които се превръщат в “лично оръжие” на всеки играч.

Професионални изисквания и MegaXtreme оборудване:

1. Задължителна е играта на боулинг със специализирани обувки. Обувките се предоставят на рецепцията за безплатно използване на всеки играч и се връщат при приключване на играта. Налични са обувки с европейски номера (от 24 до 52), както и американски.

2. За да е приятна и успешна играта, трябва да изберете подходяща топка.

Тежестта на топките е обозначена в английски фунтове (lb) върху самите тях.

Същите се различават и по цветове.

6 – 7 lb* – детски топки (електриково зелена, розова). Дават се на рецепцията само на деца;

8 – 11 lb – дамски топки (оранжева, лилава, червена, синя);

12 – 16 lb – мъжки топки (зелена, електриково жълта, оранжева, тъмно синя, мастилено лилава).

* lb – фунт (1 фунт = 453 гр.)

В случай на щети върху топка в резултат от игра с неподходяща такава, на играча ще бъде наложена глоба в размер на 200 лв.

Консултирайте се с администраторите на рецепцията, за да изберете правилната топка.

3. Забранена е консумацията в храна на пистите или в непосредствена близост до тях.

4. Фал линията не трябва да се настъпва. В случай, че се подхлъзнете и паднете на пистата е необходимо незабавно да преобуете обувките си. Замърсените обувки ще попречат на по-нататъшната игра.

5. Играчът от дясната страна винаги е с предимство да хвърля пръв, ако вече е стъпил на пистата. Бъдете толерантни и го изчакайте, така играта ще бъде по-приятна за всички.

Очакваме Ви!

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.